Foodservice Experience: personalisatie

Op 26 september 2017 vindt onze jaarlijkse foodservice experience met de leden van het Trema-foodnetwerk plaats. Dit jaar staat de foodservice experience in het teken van ontwikkelingen die – op termijn – impact gaan hebben op voeding en de food(service)markt en hieruit voortvloeiend de mogelijkheden voor personalisatie:

  • big data
  • digitalisering
  • virtual en augmented reality (VR & AR)
  • artificial intelligence (AI)

Aan deze foodservice experience kunnen ook foodservice professionals deelnemen die geen lid zijn van Trema, dus pak je kans en schrijf je nu in!

We zijn te gast in het experience center van First Impression. Hier betreden diverse experts en voorlopers het podium om alle ontwikkelingen in hun vakgebied met jou te delen en samen de vertaalslag naar de impact op food(service) te maken.

Big data: Big Data University – professor Emile Aarts
Wat is big data, hoe pas je het toe in de (food)business van vandaag en wat is de rol van big data voor marketeers?

Get high on high-tech 
Een interactieve toer die al je zintuigen prikkelt door het experience center van First Impression. Ervaar zelf hoe digitale oplossingen worden gecombineerd met zicht, gehoor, geur, en smaak tot een maximale 4D (klant) experience!

Digitalisering: First Impression – Koen Wouters
Thrilled about technology, stoked about innovations and suckers for sensation: Koen neemt ons mee in zijn visie over (audio) visuele ontwikkelingen en digitalisering

Virtual en augmented reality: VR Owl – Marco Janmaat
Wat zijn de ontwikkelingen in VR en AR en de mogelijkheden voor food(service)? Moet jij hier ook mee aan de slag?

Artificial intelligence: Winestein – Joost Schaaff
Wat is AI en hoe heeft Winestein dit in food(service) toegepast?

We sluiten de dag af met een aantal speeddate sessies. Naast het ontmoeten van nieuwe mensen kun je in duo’s sparren over alle ontwikkelingen die deze dag de revue zijn gepasseerd en de mogelijke invulling daarvan voor jouw bedrijf. De output wordt achteraf met je gedeeld.

Schrijf je NU in voor de foodservice experience!
De doelgroep van deze foodservice experience bestaat uit (trade) marketeers, channel marketeers, category managers en formulemanagers van fabrikanten, grossiers en formules. De bijdrage voor deze dag is € 495,- per persoon voor niet-Tremaleden (exclusief BTW, inclusief lunch en borrel). Dus schrijf je snel in als je mee wilt gaan! Wil je meer informatie over de foodservice experience, neem dan contact op met Janka Dekker via 06 – 55 12 12 17.

(Trade) marketeers, channel marketeers, category managers en formulemanagers van onder andere de volgende bedrijven nemen deel aan de foodservice experience: