Voor

Voor leveranciers

De food(service)markt verandert en snel! Om als leverancier relevant te zijn en te blijven, volstaat het niet meer om eens in de zoveel tijd insights onder je (potentiële) doelgroep te verzamelen. Je wilt c.q. moet veel vaker tussentijds en snel zaken toetsen. Maar we weten allemaal hoe uitdagend het is om met professionele shoppers (koks, catering-managers, F&B managers, etc.) in contact te komen en blijven. 

De Foodservice Community stelt leveranciers in staat om snel en betaalbaar met hun professionele doelgroep te schakelen, zodat zij zich kunnen focussen op wat er écht toe doet: het ontwikkelen en introduceren van relevante proposities!
 

De voordelen van de Foodservice Community

  • mogelijkheid om op een laagdrempelige manier (continu) in contact met je doelgroep te staan
  • toegang tot users en/of non-users van je product/merk binnen segmenten waarin je al actief bent of juist actief wilt worden
  • snel resultaat (binnen 1-2 weken)
  • inzet van de optimale methodiek voor jouw vraagstuk
  • lage prijsstelling doordat wervingskosten vervallen


Als jij als leverancier een vraagstuk hebt, stemt Marketing4Results samen met jou af welke onderzoeksvorm het meest optimaal is. Vervolgens wordt de vraag onder de communityleden uitgezet, waarna je op korte termijn insights krijgt teruggekoppeld. Deze terugkoppeling kan onder andere plaatsvinden middels een brainstorm om gezamenlijk de vertaalslag naar concrete implementatie te maken.