Logo foodservice homies

 

 

 

Foodservice Homies

‚ÄčOver Homies
Foodservice Homies is een familie, bestaande uit fabrikanten, grossiers en eindverbruikers waarbij ‘delen’ ECHT centraal staat en waar je bij wilt horen, omdat je actief wilt bijdragen aan de gezamenlijke doelstellingen.
 
De doelstellingen zijn: het stimuleren van de samenwerking in de keten, leren van elkaar en passie terugbrengen in foodservice. Een echte Foodservice Homie is dus een foodservice collega die hier naar toe komt, omdat hij/zij vakgenoten wil ontmoeten, ervaringen wil uitwisselen, wil helpen en wil leren.
 
Family values
Onze family values zijn:
  • samen
  • eerlijk
  • kennis
  • plezier

 

Samen staat voor toegankelijk, waarbij we werken met betaalbare all-in pakketten en daardoor bereikbaar zijn voor iedere foodservice professional die het leuk vindt om zich aan te sluiten bij onze familie. Eerlijk staat voor de transparantie en de onderlinge communicatie, waardoor we open en eerlijk met elkaar in gesprek willen gaan om elkaar te kunnen helpen. Kennis en plezier combineren wij door diverse activiteiten te organiseren, deze te ondersteunen met sprekers en het delen van de presentaties. Daarnaast plannen we voldoende tijd om actief met elkaar in gesprek te gaan, waarbij we onze Homies aan elkaar verbinden door middel van de Homies App , Homies Marktplaats en Homies Vacatures.
 
Voor 2016 staan er al een aantal activiteiten op het programma. Ga naar de website van Foodservice Homies voor meer informatie over de activiteiten.