Activiteiten

Trema Foodnetwerk organiseert jaarlijks 4 activiteiten, die variëren van het sparren over een actueel thema, het (letterlijk) nemen van een kijkje in de keuken van een foodservice-outlet tot het deelnemen aan inspiratietoers. Centraal uitgangspunt van iedere bijeenkomst is het onderling uitwisselen van kennis en ervaringen en inherent hieraan het leren kennen van elkaar.
 

Het programma voor 2017 is inmiddels ook bekend:

  • 7 maart: Cocreatie & samenwekring in de keten
  • 13 juni: Het nieuwe werken: lean, agile, scrum
  • 26 september: Foodservice experience. Trema 'on tour'
  • 12 december: Distributie: de (on)mogelijkheden van distributie in diverse schakels van de bedrijfskolom

Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn bij onze bijeenkomsten, stuur ons dan een e-mail:

 

Ik wil graag deelnemen aan de bijeenkomsten!

 

Onderstaand vind je een terugblik op de afgelopen bijeenkomsten van Trema Foodnetwerk.

 

13 juni: Het nieuwe werken: lean, agile, scrum

- 21 juni 2017

Deze bijeenkomst waren we met het Trema-netwerk van harte welkom op het hoofdkantoor van JDE. Het thema van deze dag was het werken volgens een nieuwe methode: scrum. Iedereen heeft er wel wat over gehoord, maar wat houdt het nu precies in? Tijdens de middagsessie hebben we kunnen proeven hoe het werken met scrum er in een organisatie aan toe gaat. In het ochtendprogramma hebben we middels vier verschillende workshops weer tijd en aandacht besteed aan onze persoonlijke ontwikkeling. 

7 maart 2017: Co-creatie en samenwerking in de keten

- 9 maart 2017

De eerste bijeenkomst van 2017 was op dinsdag 7 maart een feit! Ontzettend leuk om een groot aantal nieuwe gezichten te mogen begroeten bij deze bijeenkomst. Ook nieuw is het ochtendgedeelte, waarbij we tijd en aandacht besteden aan persoonlijke ontwikkeling. De vele positieve reacties sterken ons in de gedachte dat we hiermee een mooie aanvulling op ons programma hebben. Na de lunch nam Minouk ons mee naar de mogelijkheden die er ontstaan wanneer je co-creatie en samenwerking in de keten, het thema van deze dag, succesvol toepast. Dat dit creatieve proces geen vanzelfsprekendheid is liet The Inspiration Company ons zien aan de hand van verschillende 'Out-of-the-box' technieken. Tot slot nog een dankwoord voor Smurfit Kappa, ook dit jaar een nieuw lid van Trema, voor het warme welkom in hun Experience Centre!