Activiteiten

Trema Foodnetwerk organiseert jaarlijks 4 activiteiten, die variëren van het sparren over een actueel thema, het (letterlijk) nemen van een kijkje in de keuken van een foodservice-outlet tot het deelnemen aan inspiratietoers. Centraal uitgangspunt van iedere bijeenkomst is het onderling uitwisselen van kennis en ervaringen en inherent hieraan het leren kennen van elkaar.
 

Het programma voor 2017 is inmiddels ook bekend:

  • 7 maart: Cocreatie & samenwekring in de keten
  • 13 juni: Het nieuwe werken: lean, agile, scrum
  • 26 september: Foodservice experience. Trema 'on tour'
  • 12 december: Distributie: de (on)mogelijkheden van distributie in diverse schakels van de bedrijfskolom

Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn bij onze bijeenkomsten, stuur ons dan een e-mail:

 

Ik wil graag deelnemen aan de bijeenkomsten!

 

Onderstaand vind je een terugblik op de afgelopen bijeenkomsten van Trema Foodnetwerk.

 

26 september: nieuwe ontwikkelingen in foodservice: big data, AR/VR en artificial intelligence

- 28 september 2017

Tijdens de derde bijeenkomst van het jaar werden we uit onze comfort zone gehaald en meegenomen in de ontwikkelingen op digitalisering en personalisering die in de komende jaren invloed gaan hebben op de foodservicemarkt. In de ochtend stond het thema van big data op het programma en een rondleiding door het experience centre van First Impression, dat tevens onze gastheer was voor de dag. Na de lunch werden we verder ondergedompeld in de toekomst van digitalisering, virtual/augmented reality en de toepassing van artificial intelligence in foodservice. Als afsluiting een speeddate over de implicaties voor onze business en uiteraard een gezellige borrel. 

13 juni: Het nieuwe werken: lean, agile, scrum

- 21 juni 2017

Deze bijeenkomst waren we met het Trema-netwerk van harte welkom op het hoofdkantoor van JDE. Het thema van deze dag was het werken volgens een nieuwe methode: scrum. Iedereen heeft er wel wat over gehoord, maar wat houdt het nu precies in? Tijdens de middagsessie hebben we kunnen proeven hoe het werken met scrum er in een organisatie aan toe gaat. In het ochtendprogramma hebben we middels vier verschillende workshops weer tijd en aandacht besteed aan onze persoonlijke ontwikkeling.