Basismodel trade marketing en category management in foodservice

 

 

 

 

Onze activiteiten

Marketing4Results is dé expert op het gebied van trade marketing en category management in foodservice. Wij creëren als onafhankelijke partij realistische en resultaatgerichte groeimogelijkheden op basis van business insights en shopper insights voor fabrikanten, grossiers en formules die actief zijn in foodservice. Dit doen wij met behulp van de volgende diensten:

  1. Advies
  2. Interim
  3. Workshops
  4. Inspiratie

 

Via de blog en onze nieuwsbrief houden wij onze klanten en andere geïnteresseerden op de hoogte van actuele thema's rondom onze vakgebieden. Klik hier om de blog te lezen en je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Lezingen: Toekomst & Trends
Minouk Damen & Janka Dekker zijn foodaholics in optima forma! Vanuit hun passie voor food en kennis over trends zijn zij dagelijks bezig om de impact van de veranderende foodmarkt door te vertalen voor organisaties. Met hun trendmatrix nemen ze je mee in 4 uiterste, maar realistische toekomstwerelden. Een presentatie vol inspiratie en discussie met als centrale vraag: ‘wat betekenen deze ontwikkelingen voor jouw organisatie en markt’!

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van food en de mogelijkheden voor jouw organisatie.