Next step

Verf pallet

verbinding creëren = impact vermenigvuldigen

Onze kracht ligt in het creëren van verbinding met je collega’s uit je team, met relaties die belangrijk zijn voor jouw organisatie, met je doelgroep en met vakgenoten van andere foodservicebedrijven. Altijd gebaseerd op het brengen, naar boven halen en delen van kennis om samen te komen tot de next step voor impact. En altijd met je klant als vertrekpunt, want dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen.

Marketing4results collegas

verbinding met je collega's

Jij en je collega’s van verschillende afdelingen hebben vaak zoveel kennis. Het is de kunst om die kennis op de juiste manier naar boven te halen, samen te voegen en door te vertalen naar concrete next steps. Tijdens een 1-daagse sessie zetten we op basis van jouw doelstelling de juiste innovatieve werkvormen in om dit te bereiken. Door de multidisciplinaire aanpak ontstaat draagvlak binnen de hele organisatie, wat leidt tot versnelling in werkprocessen en implementatie van gemaakte keuzes. We garanderen je dat je in 1 dag een concreet resultaat behaalt wat jou en je collega’s nu vaak weken kost. Dus minder vergaderen en meer doen!

Voorbeelden van onderwerpen waarmee je in één dag keuzes en plannen maakt voor impact op korte termijn zijn:

 • Segmentkeuzes: met ruim 50 segmenten in foodservice die allemaal een andere aanpak vragen, is het noodzakelijk om onderbouwde keuzes voor groei te maken
 • Categorievisie: ontwikkel in één dag jouw eigen, onderbouwde en onderscheidende visie op de categorie binnen een specifiek foodservicesegment die hét uitgangspunt vormt voor al je commerciële activiteiten binnen dit segment
 • Customer journey map: krijg in één dag inzicht in de belangrijkste contactmomenten van jouw organisatie met je doelgroep
 • Commercieel jaarplan: ontwikkel een gezamenlijk commercieel jaarplan voor marketing en sales dat het uitgangspunt vormt voor de keuzes van het volgende jaar

Voorbeelden van thema’s waarmee je in één dag stappen zet voor impact in de toekomst zijn:

 • Denken én doen als een start-up
 • Ontwerp je eigen toekomst
 • Waardecreatie voor jouw doelgroep
 • Thema’s van de toekomst zoals circulariteit, vitaliteit en conceptual selling

Uiteraard zijn er nog veel meer thema’s waar je in één dag resultaat met ons kunt boeken. Maar ook kun je diverse 1-daagse sessies tot een sprint combineren. Hiermee doorloop je in een paar dagen het proces van een idee naar een onder gebruikers getest prototype. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

Marketing4results We like you too

verbinding met je relaties

Als fabrikant wil je de relatie met een formule of grossier naar het volgende niveau brengen en zorgen dat je investeringen impact hebben. Als formule of grossier wil je optimaal gebruik maken van de kennis van je fabrikanten om resources zo optimaal mogelijk in te zetten. Daarom geloven wij in ‘joint marketing’: tijdens een interactieve co-creatiesessie worden kennis en ervaringen vanuit verschillende partijen gedeeld om samen de juiste next step te zetten die een win-win-win oplevert: voor de fabrikant, voor de formule/grossier én voor de klant. Deze manier van werken is nog relatief nieuw in foodservice. Niet omdat het niet werkt (juist wel!), maar omdat het simpelweg nooit is gedaan. Wij brengen als onafhankelijke facilitator foodservicepartijen bij elkaar en creëren openheid, constructieve kennisdeling, next steps met impact en gegarandeerde verdieping van de relatie.

Voorbeelden van co-creatie met jouw relaties zijn:

 • Gezamenlijk categorieplan met activiteiten voor gerichte groei van de categorie
 • Gezamenlijke jaarkalender gebaseerd op de behoeftes van jullie doelgroep voor activaties en promoties
 • Optimalisatie van de customer journey
 • Next steps voor het inspelen op thema’s van de toekomst als personeelstekort, gezondheid en waardecreatie

Zie jij kansen voor co-creatie met je relatie? Zoek je een partij die in dit proces bijdraagt aan inhoudelijke verdieping, snelheid en draagvlak? We denken graag met je mee over de mogelijkheden!

verbinding met je doelgroep

Jouw succes wordt bepaald door de mate waarin jouw oplossingen aansluiten op de behoefte van de foodprofessional of de consument. Nog te vaak worden ideeën achter een bureau bedacht op basis van je eigen vooronderstellingen en beslissingen genomen op basis van het welbekende onderbuikgevoel. Maar om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, moet je de verbinding met de buitenwereld zoeken. Pas als je weet wat je doelgroep in de échte wereld bezig houdt, kun je échte waarde creëren. Klantwaarde die jouw doelgroep helpt om zijn doelen te realiseren.

Wij weten als geen ander hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken, we zorgen voor objectieve uitkomsten die niet gekleurd zijn door interne belangen en we creëren snelheid, zodat jij verder kunt met de next step.

foodprofessional
Binnen de segmenten restaurants, cafetaria’s en bar/cafés hebben wij ruim 750 beslissers onder de knop waardoor we binnen een week jouw vraagstuk beantwoorden.

logo Food service denktank

Ook binnen andere segmenten in foodservice kunnen wij inzichten voor de next step voor je genereren.

consument
Jouw gast: dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen! Blije gasten die graag terugkomen. Maar welke behoeftes heeft de consument in een bepaald foodservicesegment en hoe gedraagt deze zich op verschillende momenten in zijn reis? Wij geven je de inzichten voor impact.

Trema Foodnetwerk

verbinding met vakgenoten

Trema Foodnetwerk is hét netwerk voor marketeers die verder willen in foodservice. Kom in contact met, leer van en wordt geïnspireerd door collega-marketeers die werkzaam zijn bij fabrikanten, grossiers en formules! Via themabijeenkomsten, kennisworkshops en sessies voor je persoonlijke ontwikkeling blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen; zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Benieuwd of Trema Foodnetwerk iets voor jou is? Vraag dan het jaarprogramma aan en kom vrijblijvend kennismaken.

Trema Foodnetwerk

verbinding met vakgenoten

Trema Foodnetwerk is hét netwerk voor marketeers die verder willen in foodservice. Kom in contact met, leer van en wordt geïnspireerd door collega-marketeers die werkzaam zijn bij fabrikanten, grossiers en formules! Via themabijeenkomsten, kennisworkshops en sessies voor je persoonlijke ontwikkeling blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen; zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Benieuwd of Trema Foodnetwerk iets voor jou is? Vraag dan het jaarprogramma aan en kom vrijblijvend kennismaken.

72

fabrikanten, grossiers en formules die lid zijn

86

marketeers van fabrikanten, grossiers en formules

52

bijeenkomsten voor kennis, inspiratie en ontwikkeling

Sales Profs

verbinding met je vakgenoten

Sales Profs is een exclusief kennis- en inspiratieplatform voor salesprofessionals die  werkzaam zijn bij fabrikanten in foodservice. Leden van dit selecte netwerk zijn altijd op zoek naar de next step en geloven dat samenwerking de sleutel tot succes is! Middels themabijeenkomsten, kennisworkshops en case studies met formules krijg jij als salesprofessional handvatten voor nóg meer impact aangereikt. Benieuwd of Sales Profs iets voor jou is? Vraag dan het jaarprogramma aan of kom vrijblijvend kennismaken.

Vernieuwing in je timeline over marketing en sales in foodservice? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

volg ons!